Hej och välkommen

till min lilla vrå i cybervärlden. Jag heter Ingemo och har lärt mig Html och vill prova på det här med att snickra till hemsidor. Det är verkligen roligt att pyssla med hemsidan och datorn, så jag fortsätter med att lära mig Photoshop och Image Ready. Jag har också börjat lite med Paint Shop Pro.
Något som jag tycker är väldigt roligt är att göra Stationerys, så jag har lärt mig WBScript för att kunna göra mallarna från grunden. När jag inte sitter vid datorn så handarbetar jag gärna. Böcker är ett annat stort intresse. Favoritförfattaren är Wilhelm Moberg men det finns många andra som jag också gärna läser. Den senast lästa boken är "Nancy" som ingår i en trilogi skriven av Elsie Johansson. De två första heter "Glasfåglarna" och "Mosippan".
Ett annat stort intresse är matlagning så jag har gjort några receptsidor. De flesta recepten är tagna ur veckotidningar eller kokböcker och en del har jag fått av vänner.
Titta också gärna in på min diktsida där jag samlat dikter jag tycker om. Där finns gamla välkända poeter men också nya bekantskaper att göra. Ska jag nämna någon av favoriterna bland poeterna så blir det Nils Ferlin och så snart tiden räcker till ska jag skriva in några av hans dikter.
Fotografering är också något jag tycker är roligt. Jag fotograferar mest digitalt, fördelen med det är ju att man får se resultatet snabbt, billigare blir det också i längden.
Jag hoppas att du ska hitta något på mina sidor som intresserar dig. Välkommen att kika runt och skriv gärna en rad i gästboken innan du går!
Maila gärna om du har synpunkter på något, eller kanske du har ett recept som du vill dela med dig av!